UA MarketКиївGATEMARKET - Гіпермаркет комплектуючих для ворітСтаттіВибираємо автоматику для відкатних воріт.
Контакти

Вибираємо автоматику для відкатних воріт.

Давайте зупинимося докладніше на актуальній темі - якій автоматиці для воріт віддати перевагу?

На запитання, яку Ви хочете автоматику? – Чуємо відповідь – хорошу, надійну, італійську, німецьку ітд. Звичайно, всі ми хочемо користуватися надійною технікою і не стикатися з її поломками та ремонтом.

Деякі покупці трапляються при виборі автоматики або воріт, на таку фішку як історично склалося блогоговіння російської душі перед нордичними назвами такими як Герман (Hormann), Зоммер (Sommer), Нормшталь (Normstahl) і тд - однією тільки фонетикою, що обіцяє абсолютну надійність. На наш погляд, це не зовсім об'єктивний і вирішальний фактор при виборі автоматики або воріт. Справа в тому, що питома частка цих виробників на ринку України мінімальна, коштує вона зовсім недешево, сервіс її скрутний, особливо визначною надійністю вона не відрізняється.

На ринку України сьогодні представлено до десятка фірм виробників автоматики для воріт: Came, BFT, Nice, Beninca, FAAC – італійські виробники, Baisheng (в Україні відомий як Gant, або Professional) – відомий китайський виробник, а також Doorhan – китайська автоматика, яка брендується російською маркою "Дорхан" Hormann, Sommer, Marantec – німецькі виробники, частка яких на ринку України відносно невелика.

Деякі виробники зайшли на ринок України першими (CAME, NICE) ще у 90-х та міцно зміцнили свої позиції. Наприклад 10-15 років тому у вас не було б іншої альтернативи крім Найса, до того ж за нечувані гроші 1000-1200 доларів, на ті часи. Інші виробники (BFT, Beninca, Baisheng) відвойовують свої ринкові ніші за рахунок нижчої ціни.

Отже, за що ми платимо свої гроші, купуючи автоматику для воріт? Давайте розглянемо перш за все "начинку" того, що купуємо. Наприклад перед Вами стоїть завдання автоматизувати побутові відкатні ворота розміром 4000х2000. Для порівняння візьмемо популярну італійську модель від NICE – Robus-350 та китайську GANT IZ-600. Розглянемо короткі характеристики цих приводів:

NICE ROBUS-350
Потужність: 250Вт
Двигун: DC, 24В
Максимальна вага стулки: 350 кг
Вартість: 450 Євро/комплект
GANT IZ-600
Потужність: 370Вт
Двигун АС, 220В
Максимальна вага стулки: 1000 кг
Вартість: 220 eur /комплект

Як бачимо, при вдвічі більшій ціні Найс має у 2-3 рази найгірші параметри. Крім того, у італійця провідна шестерня зроблена з пресованого порошкового металу, а редуктор містить полімерну шестерню, яка може зламатися при необережному поводженні з редуктором - при його блокуванні розблокуванні. На фото ці самі шестерні.

Пластиковая шестерня для откатных ворот

У приводу GANT IZ-600 навпаки потужний редуктор із зубчастими колесами зі сталі та латуні, все-таки привід розрахований на вагу воріт до 1000 кг.

Метаеллические шестерни для откатных ворот

Чудес не буває китайська сталь і латунь однозначно потужніша за італійські полімери і силуміни. Нижча ціна китайської автоматики досягається за рахунок дешевшої робочої сили в Китаї.

Розглянемо ще один аспект. При автоматизації відкатних воріт небажано брати привід за потужністю "впритул". Наприклад, якщо на ворота масою 300 кг встановити привід до 350 кг це призведе до швидкого його зносу і нестабільної роботи воріт при таких зовнішніх факторах як мороз, низька напруга, засмічення консолі відкатних воріт і т.д. Добре вибирати привід із граничною масою стулки, а 2 рази перевищує реальну вагу стулки. У приводу GANT IZ-600 стосовно будь-яких воріт 2-10 кратний запас по потужності. Популярний у народі NICE ROBUS-350 ледве дотягує до 2-х кратного і при маленьких воротах.

Тепер скажемо пару слів про китайську якість, багато людей досі бояться Китаю як чорт ладану. Однак варто відзначити, що на дворі давно не 90-ті роки ХХ століття, і давно в минулому магнітофони та плеєри куплені на вокзалі, які розвалювалися одразу в руках.

У ХХI столітті Китай це найпотужніша економіка у світі та найбільший промисловий потенціал. Китай виробляє товари для світу в тому числі і для США. Судіть самі китайські компанії-виробники такі як GEELY, BYD, FAW, ASUS, BAISHENG та ін. Це все серйозні гравці на ринку своєї продукції будь-то автомоблі, комп'ютери або автоматика воріт. І перед цими гравцями задкують, здавалося б непохитні, мастодонти такі як Жигулі Дев'ятки Десятки Калини, Газелі, NICE та CAME – їхня частка на ринку зменшується, а частка китайської продукції зростає – це факт. Сьогодні на фабриках Китаю замовляють продукцію європейські, російські та українські компанії. Вироблений у Китаї товар брендується російською або українською торговою маркою, упаковується в коробку з російськими написами та забезпечується інструкцією російською мовою. І все це розкуповується "на ура" людьми, що "відпльовуються" від Китаю. Більше того, імениті європейські бренди такі як BOSH, KARCHER та ін. гребують виробляти (чи замовляти?) свою продукцію в Китаї. Навіть під корпусом виробів відомих німецьких, італійських та інших європейських брендів можна накопати деталі з маркуванням "Made in China". Як бачимо від Китаю, нам нікуди не подітися і далі ситуація "погіршиться" ще більше. Не вірите? Сходіть в Епіцентр і спробуйте знайти там що-небудь не китайське. Однак перейдемо до суті. Сьогодні якість продукції, що виробляється в Китаї, відповідає рівню європейської на момент середини 90-х років, а це як Ви розумієте дуже гідно.

Резюмуємо. Якщо Ви олігарх та зайві 200-300 Євро для Вас не гроші - сміливо переплачуйте за бренд та країну-виробник. Але якщо Ви звичайна людина, на яку не сиплються гроші з неба, то має сенс зупинити свій вибір на китайській автоматиці для відкатних воріт, зокрема на моделі фірми GANT. Питома частка цієї моделі на ринку стабільно збільшується, привід досить простий у ремонті, а підключення через стабілізатор напруги робить його практично невразливим.

Доставка у ваше місто - Київ, Хмельницький, Львів, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, Вінниця, Чернівці, Ужгород, Черкаси, Дніпропетровськ, Житомир, Запоріжжя, Кропивницький, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Харків, Херсон, Чернігів.

А також по Київській області: Вишгород, Ірпінь, Коцюбинське, Вишневе, Боярка, Чабани, Крюківщина, Віта-Поштова, Пуща Водиця, Чайка, Бортничі, Осокорки, Петропавлівська Борщагівка, Софіївська Борщагівка, Хотин, Новосілки, Білогородка, Петрівське, Баришівка, Буча, Бородянка, Макарів, Гостомель, Козин, Фастів, Глеваха, Гореничі, Дмитрівка, Капітанівка, Підгірці, Стоянка, Велика Дімерка, Ворзель, Калинівка (Васильківська), Калинівка, (Броварська), Мрія, Гатне, Зазим'я, Княжичі, Пухівка, Васильків, Обухів, Проліски, Щасливе, Старі та Нові Петрівці, Українка, Бориспіль.

Відкатні ворота схема, креслення, конструкція, інструкція, монтаж. Відкатні ворота своїми руками. Комплектуючі для воріт. Фурнітура для воріт. Відкатні ворота своїми руками. Відкатні ворота креслення, схема, конструкція, інструкція. Монтаж, виготовлення, встановлення, пристрій, схема підключення відкатних воріт, автоматика для відкатних воріт, балка для відкатних воріт, воріт підйомний, ворота, ворота в києві, ворота з профнастилу відкатні, ворота київ, ворота металеві, ворота відкатні nice, ворота відкатні інструкція , ворота відкатні своїми руками, ворота привід, ворота розпашні, ворота україна, ворота фото, гаражні ворота відкатні, жалюзі, паркан, паркан з рабиці, паркани огорожі, інструкція з встановлення відкатних, як зробити відкатні ворота, як встановити відкатні ворота відкатних воріт, огорожі сходів, відкатні ворота, відкатні ворота автоматичні, відкатні ворота відео, відкатні ворота дніпропетровськ, відкатні ворота комплект, відкатні ворота своїми руками креслення, відкатні ворота схема, відкатні ворота ціни, відкриті ворота, перила, підйомні ворота, поручень, привід відкатних воріт, продам ворота, профіль для відкатних воріт, решітка, грати металеві, грати на вікна ціна, ро ворота, установка відкатних воріт, фурнітура для відкатних воріт, креслення відкатних воріт, шлагбаум автоматичний, шлагбауми came.

07 листопада 2020
© 2020 - 2024 GATEMARKET - Гіпермаркет комплектуючих для воріт Поскаржитися на зміст
Створення сайту онлайн
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market